USLUGE - sfdigital.hr
Systema frontis je vaš poslovni suradnik, partner i prijatelj. Systemu čini tim stručnjaka (tzv. sistemci) koji će učiniti apsolutno sve što je u njihovoj moći kako bi vam ispunili sve vaše tiskarske želje. Ako nam ne vjerujete - ne morate, ali možete provjeriti ;)
systema frontis, voxbona, oxydum, narukvice, tisak, digitalni tisak, vizitke, roll-up, banner, pingvin, jumbo plakat, plakat, posjetnice, memorandum, brošura, mapa, naljepnice, window grafika, naljepnica za auto, čestitka, sfdigital, cor print dobitnik
14093
page,page-id-14093,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-7.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

USLUGE

Dizajn i priprema

Naši vrijedni dizajneri pretvorit će vašu ideju u format prikladniji za print. Ukoliko su vaše ideje nadmašivale vaše znanje u wordu ili paintu, ne brinite se, naši dizajneri koriste svakakve druge programe fensi imena s kojima vas nećemo zamarati. Važno je jedino da se možete prepustiti u ruke naših dizajnera koji će za vas napraviti sve što zamislite. Bilo da se radi o logotipu kojeg nemate ili cool canvas platna za vašu dnevnu sobu – radimo apsolutno sve.

Iako nam je najdraže kad dobijemo pripremu u CMYK sustavu boja u .pdf formatu sa 3mm napusta, spašavamo i “pripreme” koje dobijemo iz worda, painta, powerpointa ili sl. Ne morate se pretjerano brinuti ako nemate adekvatnu pripremu, a imate sve materijale koji su vam potrebni da bi priprema bila idealna. Pošaljite nam sve materijale sa vašim željama i pripremit ćemo sve materijale u formatu adekvatnom za tisak.

sfdigital_dizajn_2
sfdigital_tisak_1a

Tisak

Sve vezano uz tisak malih, srednjih i velikih formata kod nas možete saznati na više načina: putem maila, poziva, ili ono što mi najviše volimo – dođite k nama! Slobodno zaželite posjetnice sa zlatnim foliotiskom ili personalizirane ulaznice, kuverte, brošure, naljepnice, roll-upove, pop-upove, plakate – sve radimo.

Ukoliko organizirate event, koncert ili sličan događaj i treba vam sustav praćenja ljudi, kao ekskluzivni zastupnik tvrtke PDC Europe, najvećeg svjetskog proizvođača identifikacijskih narukvica, nudimo vam inovativno i pouzdano rješenje u obliku narukvica. Ukoliko vaš događaj ima i medijsko pokroviteljstvo, brzo i kvalitetno radimo roll-upove i pop-up zidove kao podlogu za fotografiranje.

Dorada

Nakon što je vaš savršeno izdizajnirani materijal otisnut na najljepšem i najkvalitetnijem papiru vrijeme je za posipanje čarobnim prahom. Ovdje smo na polovici priče. Grafička dorada je posljednja faza u proizvodnji tiskanih materijala. Zamislite da želite posjetnice – 85 x 55 mm na 350 g/m2 Kunstdruck mat papiru sa obostranom soft-touch plastikom i rundanim rubovima. Jeste? Super. Kod nas se obično tiska na SRA3 arku na koji stane dvadesetak posjetnica (ovisi o dimenzijama). S obzirom da želite obostranu soft-touch plastiku (nadam se da se niste predomislili) prvo moramo upaliti plastifikator (i možda promjeniti foliju ukoliko je stavljena neka druga – sjajna ili mat) i pustiti sve arke pojedinačno prvo s jedne, a potom i sa druge strane. E tako, nakon plastike ide rezanje. Koji ste ono format rekli, 85 x 55 mm? Odlično. Arci u ovom trenu dolaze do stroja za rezanje i režemo ih na željeni format. Što nam još nedostaje…rundanje, tako je. Ovisno o rundalici uzimamo određenu količinu posjetnica i svaki rub rundamo pojedinačno. U ovom trenutku vama zvoni mobitel i netko od nas se s vama dogovara za preuzimanje vaših novih predivnih posjetnica.

Nadamo se da vam je ovaj kratki primjer uspio dočarati važnost procesa dorade – i to na primjeru “jednostavnih” posjetnica. Kada se tek uhvatimo u koštac sa biganjem, falcanjem, klamanjem, sabiranjem, numeracijom, perforacijom, personalizacijom, štancanjem, foliotiskom, ricanjem, cuttanjem, piljkanjem, transferiranjem…

q

Javite nam se:

mail info@sfdigital.hr, tel +3851 1234 567, fax +3851 4662 041